fbpx
Skip to main content

Aanmelden voor
de les

Hoe meld je je aan voor de les

1. Aanmelden via de website

We hebben in de menubalk een speciale link op de website. Twee buttons genaamd ‘Proefles’ of ‘Inloggen Rooster’. Wanneer je daar op klikt kom je in het aanmeldformulier en kan je jouw gegevens invullen.

2. Account activeren via e-mail

Deze manier is van toepassing als jij van Dianamisch een uitnodiging hebt ontvangen per e-mail. Niet ontvangen? Check ook even je spam folder. Als je de mail hebt ontvangen hoef je alleen op de link in de mail te klikken en een wachtwoord aan te maken.

3. Vraag Dianamisch om een uitnodiging te sturen

Geen succes met punt 1 of 2? Bel dan, of stuur een mailtje. Wij kunnen jou eenvoudig een uitnodiging sturen zodat jij jezelf kan aanmelden. Het enige wat ze daarvoor minimaal nodig hebben, is je naam en e-mailadres.

4. Een proefles boeken

Ben je nieuw? Gebruik dan deze optie. Ga naar “Rooster” en boek een proefles door op een activiteit te klikken en te kiezen voor ‘Proefles’. Wanneer je daarop klikt kan je jouw gegevens invullen. Vervolgens krijg jij een bevestiging per e-mail en kan je dezelfde handelingen verrichten als bij stap 2. Dianamisch krijgt hier een melding van en weet zo dat jij je hebt aangemeld voor de proefles.

Heb je vragen mail naar diana@dianamisch.nl of bel 0621863997

Ga naar veelgestelde vragen >

Iedereen is welkom

Zowel mannen als vrouwen zijn welkom in de les. Mocht je een blessure hebben, dan anticipeer je op elke oefening, maar forceer je vooral niet. Het is raadzaam bij twijfel altijd eerst een arts te raadplegen of het voor jou verantwoord is, om aan de door jouw gekozen activiteit te gaan deelnemen.

Meenemen bij retraites of workshops op locatie

Je mag zelf je yogamat meenemen. Heb je geen mat tot je beschikking, dan zijn er yogamatten aanwezig. Neem zelf een handdoek mee, dan verzorg ik de dekens voor de eindontspanning (savasana).

Geen kleine lettertjes alleen maar lessen volgen wanneer het jou uitkomt!

Aan inschrijven zijn geen kosten verbonden.

Proefles

Wij hebben voor de lessen Yin, Power en Yin Yang yoga de mogelijkheid om een proefles €2,50 te volgen. Als je je aanmeldt in ons online reserveringssysteem zul je de mogelijkheid tegenkomen.